Waterbouwkundige werken

Op het gebied van waterbouwkundige werken kan Twisk en Bosman u ook van dienst zijn bij beschoeiingen en bruggen.

Zowel nu als in het verleden zijn nieuwbouw wijken veel uitgevoerd met waterpartijen. Deze waterpartijen worden niet alleen uit estetisch oogpunt aangelgd maar dienen tegenwoordig ook als watercompensatie en opvang van het regenwater.

 

Waar waterpartijen zijn speelt meteen de vraag naar oeverbescherming. Gaat men deze uitvoeren in damplanken, opgeklampte schotten, kunststof beschoeiingselementen of kiest met voor een natuurlijke manier van oeverbescherming middels bijvoorbeeld aanplant van rietkragen. Allemaal oplossingen waarbij Twisk en Bosman u van dienst kan zijn.

 

Waterpartijen betekenen ook een obstakel voor het voetgangerverkeer en fietsverkeer, waarbij veelal een brug als oplossing gekozen wordt. Al naar gelang van de wensen van de opdrachtgever kan Twisk en Bosman hierop inspelen met bruggen uitgevoerd in hout, beton, metaal of kunststof.

 

Niet alleen nieuwbouw van waterpartijen, bruggen en aanleg van beschoeiingen zijn onderdelen waar Twisk en Bosman zijn mannatje staat ook op het gebied van onderhoudswerkzaamheden, herstelwerkzaamheden of restauratiewerkzaamheden kunt u met Twisk en Bosman uit de voeten.

 

Uitgevoerde projecten:

ADRESGEGEVENS

Beverwijkerstraatweg 42
1901 NJ Castricum
T 0251 - 656350