HET BEDRIJF

Het Bedrijf

Twisk en Bosman is in 1948 opgericht door de heren Twisk en Bosman. Maar er veel gebeurd sinds de jaren kort na de oorlog ...

Niet alleen op uitvoeringsgebied, was in het verleden de aard van de werkzaamheden vooral arbeidsintensief, door de technische ontwikkeling zijn machines een steeds belangrijker rol gaan spelen. Hierdoor kunnen projecten niet alleen sneller worden uitgevoerd maar worden de mensen ook minder zwaar belast.

 

Daarnaast verandert ook de verhoudingen tussen de opdrachtgever en aannemer. Van voorschrijvende partij verandert de opdrachtgever steeds meer in een partij die aangeeft welk eindproduct zij wil en aan welke kwaliteit dit product dient te voldoen. In de rol van de aannemer verschuift het zwaarte punt van productie capaciteit leverende partij naar creativiteit en kwaliteitsborging.

 

Door de toepassing van moderen hulpmiddelen en goed opgeleide, nuchtere en betrokken medewerkers is Twisk en Bosman in staat om op deze ontwikkelingen in te spelen. Wij kunnen u dan ook op het gebied van grond-, weg- en waterbouw een kompleet pakket van ontwerp tot uitvoering aanbieden.

 

ADRESGEGEVENS

Beverwijkerstraatweg 42
1901 NJ Castricum
T 0251 - 656350