Expertise

Twisk en Bosman is al sinds 1948 actief op het gebied van infra, milieu en bouw. Er worden door het bedrijf kwalitatief hoogwaardige milieu-, bouwkundige en infrastructurele producten/diensten aan (semi-) overheden, bedrijven en instellingen geleverd. Door de centrale ligging in de regio heeft het bedrijf haar takenpakket in de loop der jaren gestaag uitgrebreid met aspecten van het werk die door anderen als specialismen worden beschouwd.

Zo werken er in het bedrijf goed opgeleide mensen. De sfeer is weliswaar informeel maar het ademt rust, ervaring en professionaliteit. Geen wonder dat voor veel mensen uit de omgeving Twisk en Bosman een werkgever is gebleken met uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

De mensen van Twisk en Bosman zijn vooral professionals met over het algemeen langdurige dienstverbanden. Centrale rol is weggelegd voor de de uitvoerders die de dagelijkse leiding geven aan de medewerkers op de bouwplaats en beslissen over de inzet van middelen. Dat gaat dus al veel verder dan u gewend bent. Daarnaast is zowel de uitvoerder als de pojectleider voor u een beschikbare vraagbaak en nemen desgewenst deel aan interne- en externe overlegvormen.

 

Ongeacht op welk vakgebied de mensen bij Twisk en Bosman werkzaam zijn, kunt u rekenen op betrokkenheid bij uw project. We investeren veel in communicatie, stimuleren het nemen van initiatieven en werken daarbij zeer resultaatgericht. Dat doe je niet alleen: dat red je alleen met z'n allen! 

ADRESGEGEVENS

Beverwijkerstraatweg 42
1901 NJ Castricum
T 0251 - 656350