Rioolwaterzuiveringen

Voor tal van opdrachtgevers heeft Twisk en Bosman de grond-, weg- en leidingwerken bij de uitbreiding van rioolwaterzuiveringen ter handen genomen.

Voor veel mensen gaat het begrip rioolwaterzuivering niet verder dan een serie ronde tanks die zorgen voor het zuiveren van het rioolwater. Aan de complexe infrastructuur (van aan-, afvoer-, doseer- en beluchtingsleidingen die nodig zijn voor dit proces) wordt vaak geheel voorbij gegaan.

 

Juist in deze complexe werksituatie voelt Twisk en Bosman zich thuis als een vis in het water. Bij de bouw of uitbreiding van een zuiveringsinstallatie komen alle aspecten van ons vakgebied kijken, van bouwrijpmaken, leidingwerken tot aan de terreininrichting toe. Dit alles echter met een grote handicap: voortgang van het zuiveringsproces moet gewaarborgd blijven, alsmede de bereikbaarheid van gebouwen en bedrijfsonderdelen. Uitgangspunt: korte bouwtijden om aansluitingen te realiseren, etc.

 

Dit alles vraagt niet alleen om strakke planning en voorbereiding, maar ook flexibiliteit en 200% inzet. Zaken die bij Twisk en Bosman vanzelfsprekend zijn.

 

Uitgevoerde projecten:

ADRESGEGEVENS

Beverwijkerstraatweg 42
1901 NJ Castricum
T 0251 - 656350